Блог

30 May

Дали знаете како се прави јогурт?

Kравичката на „Бучен Козјак“ на ова прашање ќе даде одговор во втората епизода од серијата едукативни видеа кои ги подготвивме за нашите верни потрошувачи. Споделете го видеото доколку ви се допадна! :)...

30 May

Дали знаете што е пастеризација?

Дали свежото млеко треба да се вари или не? Дали пастеризираното млеко треба да се вари? Ова се често поставувани прашања на кои кравичката на „Бучен Козјак“ ќе даде одговор во првата епизода од серијата едукативни видеа кои ги подготвивме за нашите верни потрошувачи. Споделете го видеото...

3
29 May

БУЧЕН КОЗЈАК E ДОБИТНИК НА УШТЕ ДВЕ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ!

OВИЕ НАГРАДИ ГО ПОТВРДУВААТ ЗНАЧЕЊЕТО И СИЛИНАТА НА БРЕНДОТ БУЧЕН КОЗЈАК ВО ИНДУСТРИЈАТА ШТО ЈА ПОКРИВА И КВАЛИТЕТОТ НА ПРОИЗВОДИТЕ. Бучен Козјак се закити со уште две престижни награди – Најдобра фирма на годината (‘Best Enterprise Award’) и Менаџер на годината M-р Анита Спасовска (‘Best Manager...

2
29 May

Наградата за континуирано успешно менаџирање

Со огромно задоволство ви соопштуваме дека, госпоѓа Анита Спасовска, генерална менаџерка на „Бучен Козјак“, и оваа година е наградена од агенција „Марили“. Оваа година наградата е за континуирано успешно менаџирање....

зенаменадзер
29 May

Жена Менаџер за 2014 М-Р АНИТА СПАСОВСКА, ГЕНЕРАЛНИOT ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА “БУЧЕН КОЗЈАК”

Со големо задоволство и чест ве известуваме дека М-Р АНИТА СПАСОВСКА, ГЕНЕРАЛНИOT ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА "БУЧЕН КОЗЈАК" e прогласена за една од 10-те најуспешни жени менаџери за 2014 година во организација на Агенцијата „Марили“ која традиционално секоја година прави избор на најуспешни жени менаџери од...

spodeli
01 Jul

Добитници на пакет од највкусните производи на Бучен Козјак

Драги наши ценети потрошувачи Среќните добитници на пакет со највкусните Бучен Козјак производи од Facebook апликацијата "Колку добро го познавате Бучен Козјак - вашиот омилен бренд?" се: 1. Миа Чичариќ 2. Мики Ивановски 3. Панче Арсов 4. Валентина Јордановска 5. Станковски Антонио 6. Цветанка Јосифовска 7. Марко Спасеновски 8. Лидија Јовановска 9. Јасмина Младеновска 10....

Anita Spasovska
08 Feb

Инервју со госпоѓа Анита Спасовска, генерална менаџерка на „Бучен Козјак“

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text] Нашите вредности се поставени уште при креирањето на брендот „Бучен Козјак“ и целосното внимание е фокусирано на квалитетот на производите и на автентичноста на нивниот вкус, карактеристичен за нашата територија и за нашата традиција.   МАРИЛИ: „Бучен Козјак“ е препознатлив...