Контакт

Стапете во контакт со нас

Кажете Здраво!

Buchen Kozjak Pogon-001

БУЧЕН КОЗЈАК

ул. Козјачка бр.11

Куманово 1300, Македонија

Email:  bucenkozjak@bucenkozjak.mk

Телефон: +389 31 475 230

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашето професионално резиме (задолжително) (pdf, doc, docx, txt)

Вашата фотографија (задолжително) (png, jpg, jpeg, gif)

Вашата порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака