ЈОГУРТ, ПРАВА РИЗНИЦА НА КАЛЦИУМ

Јогурт, претставува вистинска ризница на протеини, витамини, минерали и одличен извор на калциум, со еден збор тој е извонреден киселомлечен пијалок кој со секојдневно консумирање ги задоволува потребите од здрава храна.

СОВРЕМЕН ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕС

Технолошкиот процес на преработка на млекото се одвива според најсовремени правила и прописи. Професионалната контрола, спроведувана од најсовремено обучени кадри во нашата компанија обезбедува производство на високо квалитени млечни преработки и производи.

ПРЕПОРАЧАНО ОД ЗДРУЖЕНИЕ НА ПЕДИЈАТРИ

Здружението на педијатри на Македонија, врз основа на спроведени сопствени истражувања, донесе одлука да го додели знакот “Препорачано од Здружението на педијатри на Македонија“ на компанијата  „Бучен Козјак“.

СИНОНИМ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ
40

ГОДИНИ СО ВАС

Секоја година го задржуваме препознатливиот квалитет.

3300

ИЗМОЛЗЕНИ КРАВИ И ОВЦИ

Среќни крави и овци, значи и здраво млеко.

30221

ПРОИЗВОДИ ДНЕВНО

Нашите производи се достапни во сите маркети во Македонија.

1700000

ЗАДОВОЛНИ МУШТЕРИИ

Вкусот и квалитетот секогаш се на прво место.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

СО СВОЈАТА ДОЛГОГОДИШНА ТРАДИЦИЈА, ПРЕПОЗНАТЛИВ ВКУС И ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ, МЛЕКАРАТА БУЧЕН КОЗЈАК ПРЕТСТАВУВА СИНОНИМ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КИСЕЛОМЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ.

СТАНЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШЕТО ДРУШТВО НА FACEBOOK!

Што велат потрошувачите за нашите производи?

Siniša Spasovski (Z31DF)
Siniša Spasovski (Z31DF)
2022-09-10
Sasa Zafirovic
Sasa Zafirovic
2022-07-18
Vlade Dimitrov
Vlade Dimitrov
2022-06-25
SAVA OSIGURUVANJE Kumanovo 1
SAVA OSIGURUVANJE Kumanovo 1
2022-06-16
The best of the best Only the best manage to maintain a lasting quality
dejan spasovski
dejan spasovski
2021-09-09
Goran Stojanovic
Goran Stojanovic
2021-09-07
N #1
Stefan Kolevski
Stefan Kolevski
2021-07-02

ВИДИ ПОВЕЌЕ ИНТЕРЕСНИ ФОТОГРАФИИ НА НАШИОТ ПРОФИЛ НА ИНСТАГРАМ!