Блог

  • Capture
  • 2
31 Jul

Млекарницата “Бучен Козјак“ во нов производствен погон

Една од најреномираните млекарници во државата “Бучен Козјак“ од Куманово, од денеска ќе работи во нов современ објект во индустриската зона во населбата Доброшане....

04 Jun

Јогурт – На некои им ги вадат маста!

Консумирањето здрава храна донесува подобри резултати од броењето калории. Лицата кои сакаат да се ослободат од вишокот килограми треба да консумираат здрава храна, а не да ги бројат внесените калории, односно секојдневната исхрана богата со здрaви производи носи долготраен губиток на килограмите....