Дали знаете како се прави јогурт?

30 May Дали знаете како се прави јогурт?

Kравичката на „Бучен Козјак“ на ова прашање ќе даде одговор во втората епизода од серијата едукативни видеа кои ги подготвивме за нашите верни потрошувачи.
Споделете го видеото доколку ви се допадна! 🙂