Контакт

Стапете во контакт со нас

Кажете Здраво!

Buchen Kozjak Pogon-001

БУЧЕН КОЗЈАК

ул. Козјачка бр.11

Куманово 1300, Македонија

Email:  bucenkozjak@bucenkozjak.mk

Телефон: +389 31 475 230

Вашето име и презиме (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Телефонски број (задолжително)

Предмет

Вашето професионално резиме (задолжително) (pdf, doc, docx, txt)

Вашата фотографија (задолжително) (png, jpg, jpeg, gif)

Вашата порака

Вашето име и презиме (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Телефонски број (задолжително)

Предмет

Вашата порака