„Бучен Козјак“ го прослави Светскиот ден на млекото во знакот на 40 – годишниот јубилеј со музички настан за деца

За сите кои немавте можност да присуствувате на настанот Први Јуни Светски Ден на Млекото, воедно и обележје за 40 години од постоењето на Млекара „Бучен Козјак“, во прилог погледнете слики со дел од настанот кој се одржа во центар за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово.

Со почит,

Бучен Козјак.