Галерија Пост

3
29 May

БУЧЕН КОЗЈАК E ДОБИТНИК НА УШТЕ ДВЕ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ!

OВИЕ НАГРАДИ ГО ПОТВРДУВААТ ЗНАЧЕЊЕТО И СИЛИНАТА НА БРЕНДОТ БУЧЕН КОЗЈАК ВО ИНДУСТРИЈАТА ШТО ЈА ПОКРИВА И КВАЛИТЕТОТ НА ПРОИЗВОДИТЕ. Бучен Козјак се закити со уште две престижни награди – Најдобра фирма на годината (‘Best Enterprise Award’) и Менаџер на годината M-р Анита Спасовска (‘Best Manager...

2
29 May

Наградата за континуирано успешно менаџирање

Со огромно задоволство ви соопштуваме дека, госпоѓа Анита Спасовска, генерална менаџерка на „Бучен Козјак“, и оваа година е наградена од агенција „Марили“. Оваа година наградата е за континуирано успешно менаџирање....

зенаменадзер
29 May

Жена Менаџер за 2014 М-Р АНИТА СПАСОВСКА, ГЕНЕРАЛНИOT ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА “БУЧЕН КОЗЈАК”

Со големо задоволство и чест ве известуваме дека М-Р АНИТА СПАСОВСКА, ГЕНЕРАЛНИOT ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА "БУЧЕН КОЗЈАК" e прогласена за една од 10-те најуспешни жени менаџери за 2014 година во организација на Агенцијата „Марили“ која традиционално секоја година прави избор на најуспешни жени менаџери од...

  • Capture
  • 2
31 Jul

Млекарницата “Бучен Козјак“ во нов производствен погон

Една од најреномираните млекарници во државата “Бучен Козјак“ од Куманово, од денеска ќе работи во нов современ објект во индустриската зона во населбата Доброшане....

04 Jun

Јогурт – На некои им ги вадат маста!

Консумирањето здрава храна донесува подобри резултати од броењето калории. Лицата кои сакаат да се ослободат од вишокот килограми треба да консумираат здрава храна, а не да ги бројат внесените калории, односно секојдневната исхрана богата со здрaви производи носи долготраен губиток на килограмите....