Незаменлив дел од секоја пица!

Сте пробале ли пица подготвена со Кравјото Жолто Сирење на Бучен Козјак?

Жолтото сирење на Бучен Козјак изработено е по оригинален рецепт и со својата нутритивна вредност претставува незаменлив дел од традиционалната македонска кујна како додаток на различни салати, специјалитети, сендвичи, пици итн.Незаменлив дел од секоја пица!

Сте пробале ли пица подготвена со Кравјото Жолто Сирење на Бучен Козјак?

Жолтото сирење на Бучен Козјак изработено е по оригинален рецепт и со својата нутритивна вредност претставува незаменлив дел од традиционалната македонска кујна како додаток на различни салати, специјалитети, сендвичи, пици итн.Незаменлив дел од секоја пица!

Сте пробале ли пица подготвена со Кравјото Жолто Сирење на Бучен Козјак?

Жолтото сирење на Бучен Козјак изработено е по оригинален рецепт и со својата нутритивна вредност претставува незаменлив дел од традиционалната македонска кујна како додаток на различни салати, специјалитети, сендвичи, пици итн.

Тагови:
, , ,