Ден на Млекото

Почитувани пријатели и љубители на млекото и млечните производи, ве покануваме на 01.06 заедно да го прославиме светскиот ден на млекото.

Бучен Козјак веќе 40 години ги краси трпезите со најквалитетните млечни производи.

Затоа ве покануваме овој 01.06 пред платото на НУЦК Трајко Прокопиев во Куманово да го одбележиме денот со забава и да наздравиме со чаша јогурт и млеко.

Ве очекуваме