Добитници на пакет од највкусните производи на Бучен Козјак

Драги наши ценети потрошувачи

Среќните добитници на пакет со највкусните Бучен Козјак производи од Facebook апликацијата “Колку добро го познавате Бучен Козјак – вашиот омилен бренд?” се:

1. Миа Чичариќ

2. Мики Ивановски

3. Панче Арсов

4. Валентина Јордановска

5. Станковски Антонио

6. Цветанка Јосифовска

7. Марко Спасеновски

8. Лидија Јовановска

9. Јасмина Младеновска

10. Олга Дуковска-Атов

11. Бети С. Михајловска

12. Весна Јовановска

13. Зоран Трајкоски

14. Јана Сачкова

15. Мартин Младеновски

16. Михаела Милошевска

17. Луме Абази

18. Оливер Серафимовиќ

19. Горица Тркалеска

20. Виолета Кујумџиева