БУЧЕН КОЗЈАК E ДОБИТНИК НА УШТЕ ДВЕ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ!

OВИЕ НАГРАДИ ГО ПОТВРДУВААТ ЗНАЧЕЊЕТО И СИЛИНАТА НА БРЕНДОТ БУЧЕН КОЗЈАК ВО ИНДУСТРИЈАТА ШТО ЈА ПОКРИВА И КВАЛИТЕТОТ НА ПРОИЗВОДИТЕ.

Бучен Козјак се закити со уште две престижни награди – Најдобра фирма на годината (‘Best Enterprise Award’) и Менаџер на годината M-р Анита Спасовска (‘Best Manager of the Year’ Award).

Нагрaдите беа доделени од страна на престижната Европска Бизнис Асоцијација Europe Business Assembly (EBA) со седиште во Окфорд, Лондон , Велика Британија.