Дел од гастро настанот “Готвиме со Децата”

Бучен Козјак беше дел од интерактивниот гастро настан “Готвиме со Децата” кој се одржа во режија на ТВБ Порталот за деца од Битола во Ресторан Аурум а со цел преку анимација и забава децата кои учествуваа во настанот да се запознаат со предизвиците на готвењето како и вредностите на здрава и правилна исхрана.

Погледнете дел од забавата: