Дали знаете како се прави бело сирење?

Дали знаете како се прави бело сирење?

Kравичката на „Бучен Козјак“ ќе даде одговор на ова прашање во четвртата епизода од серијата едукативни видеа кои ги подготвивме за нашите верни потрошувачи.