Дали знаете како се прави кисело млеко?

Дали знаете како се прави кисело млеко?

Kравичката на „Бучен Козјак“ на ова прашање ќе даде одговор во третата епизода од серијата едукативни видеа кои ги подготвивме за нашите верни потрошувачи.