Веселата Кравичка на Бучен Козјак заедно со дечињата беше во Ла Плаза Мол.

Овој викенд нашата кравичка се дружеше со дечињата во Ла Плаза Мол. Игравме, цртавме, боевме и се смеевме! Дури и заедно пеевме новогодишни песни!

Бучен Козјак како општествено одговорна компанија се залага за едукација и забава на младите и одржување на едукативни и креативни работилници во кои го поттикнува дружењето и социјализацијата.

Во иднина ќе продолжиме да создаваме игри со нашата кравичка се со цел дечињата да уживаат.

*Кликни на сликата за подобар квалитет

Видете и повеќе од настанот кој се оддржа во Ла Плаза Мол на страничката на Facebook која е прикажана подолу.

Вашиот Бучен Козјак!