Наградата за континуирано успешно менаџирање

Со огромно задоволство ви соопштуваме дека, госпоѓа Анита Спасовска, генерална менаџерка на „Бучен Козјак“, и оваа година е наградена од агенција „Марили“. Оваа година наградата е за континуирано успешно менаџирање.