Капитал по втор пат објавува листа на најуспешни и највлијателни жени во македонскиот бизнис.

На годинешната листа се најдоа 15 жени кои се на високи менаџерски позиции или членови во управни одбори на компании, банки, фабрики, маркетинг компании, жени кои основале свој приватен бизнис и успешно го развиваат надвор од границите на државата.

Меѓу нив се наоѓа нашиот генерален менаџер Анита Спасовска.

Дознајте повеќе тука.