“Порака Наша”

Денеска и ние испраќаме порака до сите Вас:

Љубовта е најголемиот подарок кој можеш да го подариш, и кој можеш да го подариш на сите.

Цитат од “Порака Наша”:

“Традиционално, како и секоја година, нашите пријатели од Bucen Kozjak – Бучен Козјак кои се редовни месечни донатори на дневниот центар за лица со интелектуална попреченост од Порака Наша, во текот на новогодишните празници исто така донираат и новогодишни пакети за сите корисници.

Уште еднаш, благодариме од срце и посакуваме среќни празници.”

 

Ви благодариме и ние на Вас.