СЛЕДИ ЈА ДЕТЕЛИНКАТА, НОСИ НОВ ПРОИЗВОД!!!

Драги потрошувачи,

Чест и задоволство ни е да  Ви го представиме најновиот производ од Бучен Козјак, “Пробиотски Јогурт” кој што е збогатен со пробиотски бактерии.
Како и останатите производи на Бучен Козјак кои се синоним за квалитет и традиција, така и “Пробиотскиот јогурт” е природен и здрав млечен производ без додатоци за стерилизирање и конзервирање.

Baner probiotik

 

Консумирањето на производи кои се збогатени со пробиотски култури има позитивно влијание на здравјето на корисниците. Здравите бактерии помагаат да се регулира дигестивниот тракт и одржуваат рамнотежа помеѓу здравите и штетните бактерии. Освен дигестивната рамнотежа, пробиотскиот јогурт на Бучен Козјак има позитивно влијание и на зајакнувањето на имунитетот, бидејќи 70 отсто од клетките на имунолошкиот систем се наоѓаат во стомакот.

Flaer probiotik

 

Пиењето Пробиотски јогурт влијае и на расположението и го поттикнува  лачењето на серотонинот во стомакот. Редовното користење на Пробиотски јогурт влијае и на регулирањето на телесната тежина. Препорачуваме секојдневно да се користи овој производ!

probiotik 1l flat