ТРАЈНО МЛЕКО! УШТЕ ПОДОБРО!

Почитувани, 

на наша чест и взаемно задоволство, Ви го претставуваме најновиот производ на млекара Бучен Козјак, безвременското ТРАЈНО МЛЕКО!

Вашето нес или макијато ќе Ви бидат вкусни како никогаш до сега!

Пробајте го трајното млеко уште денеска и споделете го Вашето задоволство со нас!

По пат, не заборавајте да ги запознаете и други наши ПРОИЗВОДИ.

Ве чекаме во најблиската Ваша продавничка.

Поздрав од тимот на БУЧЕН КОЗЈАК!