Верни пријатели на уметноста!

Бучен Козјак како општествено одговорна компанија е секогаш тука да помогне и да учествува во креирањето и создавањето на уметноста.

Театарот како медиум секогаш има потреба од пријатели и подржувачи.

Чест ни е што помогнавме во создавањето на монографијата по повод 75 години Театар Куманово.

Бизнис секторот може и мора да биде партнер на културата и на театарот, а Бучен Козјак секогаш ќе ги подржува културните работници и нивните настани.

Бучен Козјак упатува честитки за упешната реализација на монографијата и има искрени желби за поуспешна, светла иднина за Театар Куманово.

Тагови:
,